Afvalophalingen IDM gaan door

De afvalophalingen gaan door zoals gepland, met extra voorzorgsmaatregelen voor de chauffeurs en ophalers. 

Afvalophaling wordt door de overheid aanzien als een prioritaire dienstverlening. Vanochtend zijn al onze ophaalwagens uitgereden. Voorlopig kunnen alle ophalingen dus afgewerkt worden, zoals voorzien op de kalender.

De rondes werden herverdeeld. Het kan dus zijn dat onze wagens op een ander tijdstip als gewoonlijk bij jou langskomen. Zet dus zeker je afval voor 8u00 ‘s ochtends buiten!

Om onze mensen te beschermen, worden extra voorzorgsmaatregelen genomen. Naast de gebruikelijke hygiënische maatregelen mogen sinds vandaag max. 2 mensen (1 chauffeur en 1 ophaler) tegelijkertijd in de cabine van de ophaalwagen zitten. Zie je onderweg toch ploegen met 2 ophalers, dan is de tweede ophaler met een (huur)wagen naar de plaats van vertrek gebracht.

Respect met een grote R

De directie van IDM wil langs deze weg ook een diep respect betuigen aan al zijn werknemers die in deze harde en uitzonderlijke tijden hun verantwoordelijkheden opnemen en zich engageren om het afval zoveel als mogelijk op te halen. Bedankt, jullie zijn toppers! #zorgenvoorelkaar #respect #houhetnet

Wat de administratieve diensten van IDM betreft, wordt in de mate van het mogelijke thuiswerk georganiseerd. Voor alle werknemers op kantoor wordt in de mate van het mogelijke thuiswerk georganiseerd. Voor alle werknemers op kantoor gelden de social distancing maatregelen.