fbpx

Algemene Voorwaarden

Privacy

Deze website verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht op info@robbydecaluwe.be.

Gegevensbescherming – Overmaken aan derden

De persoonsgegevens worden niet gedeeld met andere vennootschappen of partijen.

Bewaarperiode

De bezoeker heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien, heeft de bezoeker het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de bezoeker gevraagd om een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: info@robbydecaluwe.be.

Direct marketing

De bezoeker heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel – commission@privacycommission.be).

 

Cookies

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die je browser opslaat wanneer je een website gebruikt. Deze tekstbestanden kunnen informatie bevatten over eerdere bezoeken en bijvoorbeeld een taalkeuze die je hebt gemaakt opslaan, maar ze kunnen ook informatie bevatten die een website toelaat een onderscheid te maken tussen verschillende bezoekers.

Waarom gebruiken we cookies op deze website?

Marketing professionals weten dat we door het gebruik van cookies je een betere gebruikservaring van onze website bieden.

Zo kunnen we dankzij cookies o.a.

  • Onze website beter, sneller en makkelijker te gebruiken maken
  • Jouw voorkeuren onthouden
  • Onze marketing beter afstemmen op jouw interesses

Wat doen we niet met cookies?

We houden geen persoonlijke informatie van je bij, alle data wordt geanonimiseerd, tenzij je je zelf hebt kenbaar gemaakt door bijvoorbeeld ons contactformulier in te vullen. Die gegevens op hun beurt worden nooit doorgegeven aan andere bedrijven, beloofd.

Welke cookies gebruiken we op deze website?

We gebruiken first party cookies, dus cookies komende van de website zelf. Sommige cookies zijn essentieel voor de werking van onze website, andere worden gebruikt voor analyse (bijvoorbeeld via waar je op onze website terecht bent gekomen) en nog ander hebben marketingdoeleinden (bijvoorbeeld om je de informatie te geven waar je echt naar op zoek bent).

Zo maken we, afhankelijk van de pagina die je bezoekt, gebruik van volgende diensten die cookies in je browser opslaan.

Kan ik cookies uitschakelen?

Als je cookies wil uitschakelen of verwijderen voor onze website kan dat, al kunnen we dan niet garanderen dat je gebruikerservaring nog optimaal zal zijn. Afhankelijk van de browser die je gebruikt kan je hiervoor terecht op onderstaande pagina’s:

Dit cookiebeleid werd opgesteld op 25 mei 2018 en kan gewijzigd worden. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Kom dan zeker elke dag eens kijken.

Meer weten over cookies?